Logodesign (Siden er under opbygning)

Lidt om mit logo univers

I årene fra 1993- 1997 skabte jeg en del logoer til forskellige kunder. Der er ikke meget merchandise tilbage fra dén tid, måske en enkelt T-shirt fra da jeg vandt en logokonkurrence om at skabe et nyt logo til Ergoterapeutskolen i København. Selvfølgelig kunne jeg uploade mine mange forskellige layoutede logoer, men så mister de ligesom deres værdi i "brand"- øjemed i og med, at de kunder, virksomheder, foreninger, institutioner, m.v. jeg har skabt dem til naturligvis har alle rettighederne til at bruge dem. Det vil sige, at andre ikke må kunne downloade dem fra denne side og bruge dem. Ideen med at have et logo er jo netop at bruge det til målrettet "branding" af lige dét bestemte projekt, som det visualiserer, - og KUN til dét projekt.

 

Derfor vil der kun her på siden blive uploadet enkelte fotos af merchandise, jeg har fået tilsendt med mine logoer på, samt hvis det brander en event, et link over til projektet lige før og i dén periode, det varer, både her og på forsiden af denne hjemmeside. Fra 2014 og fremefter er jeg så småt gået i gang igen i logo-tegneværkstedet, i forbindelse med at jeg i 2015 har udviklet mig og er blevet internationalt anerkendt som miniaturebilledkunstner med 7 forskellige illustrationsstreger. Et logo er noget af det første, der skal laves i forbindelse med et stort projekt, så design af logo ligger ofte 1 1/2- 5 år FØR et projekt løber af stablen, da det skal bruges til at "brande" projektet og trykkes over på  merchandise, - og vi er mange, der ELSKER at tegne logoer, så der kan godt gå noget tid, inden denne side er fyldt op.

 

Venlig Hilsen

Lisbet Lærke.

Logo Julehjertemuseet

Da frivillige i 2011 gik i gang med at opbygge Julehjertemuseet, havde de brug for et logo til at "brande" det under opbygningen, der også kunne bruges, når museet skulle i drift fra 2014 og som visualiserer, hvad man kan opleve på Museet.

Krav fra jury: Skal kunne bruges til skiltning  helt op til 4-5 meter på hver led, brevpapir, postkort, krus, emballage til museets egne specialdesignede pynt. m.v.

 

Originalværket er mit eget woven heart art "Solnedgang ved Vesterhavet" fra 2009, et flettet hjerte fremstillet i 6 stykker glanspapir efter egne arbejdstegninger. Derpå grafisk design og layout, hvorpå resultatet er trykt på de ønskede effekter, nogle af dem solgt for at skaffe midler til opbygningen af museet.

 Logohjertet  tilhører julehjertemuseet , hvor det kan ses fra fra okt- dec hvert år.

Logo Ergoterapeutskolen i København 1997

Vinder af en logokonkurrence på Ergoterapeutskolen i København 1997, der skulle visualisere, hvad ergoterapeutjobbet går ud på.

Krav fra jury: Brugbart til gråmelerede jersey bomulds T-shirts, forside til eksamensbeviser, mapper, indkøbsnet og brevpapir. Jeg fremstillede originalværket, en håndklippet papcollage,  30 cm x 30 cm i farverne: violet, sort og hvid.

-o-