7.november 2019

Grundet flytning af såvel håndproduktionsværksteder som færdigvarelager samt istandsættelser af vores nye sted, har vi i øjeblikket lukket for salget. Vi sætter vores egen håndproduktion igang igen, når vi er klar.

Artikel i ugebladet SØNDAG

Foto: Heidi Maximillian.

I denne uge (47/ 2016) er jeg og min  lille bitte miniature engel med i et stort interview og 3-siders artikel i ugebladt SØNDAG. 1000 tak for dét. Den lille engel, som jeg indtil videre er den eneste, der kan håndklippe, kan købes i Julehjertemuseets postordre butik / museumsbutik:

http://www.julehjertemuseet.dk/142349683

Venlig hilsen

Lisbet Lærke / Lisbet Lark

Design By Lisbet Lark

"Kunst er dét, der kun fremstilles i ét eksemplar, originalen.

Design er dét, der fremstilles i flere eksemplarer. "

Citat: Lisbet Lærke, d 27. sept 2015 ved denne hjemmesides oprettelse. 

21/ 9 2015:

De fleste mennesker kender mig nok som den autodidakte billedkunstner, Lisbet Lærke, hvis kunstneriske univers, du finder på www.gallerioctopusart.dk.

Men i tidens løb har jeg også lavet en del design, og det er dét, som denne side handler om. Her vil du kunne finde alle de produkter gennem tiderne, jeg har designet, hvilken type design, forhandlerliste, links til forhandlere, hvorvidt designet stadig er i produktion eller ej, om dét, du søger er udsolgt, samt info om hvor og hvornår mine ting er med på messer, uanset om det er mig selv eller mine forhandlere, der deltager, .... - også selvfølgelig om mine allernyeste designs. Fra Juni 2016 kan du finde mine specielle designs af møbler og indretningsløsninger til små boliger på www.houzz.com . I februar 2017 var jeg i Italien for at modtage Christoffer Columbusprisen for min kunstneriske karriere indtil nu og for spray paint art / møbelkunsthåndværk, derfor har jeg i marts 2017 fået HOUZZ influencer badget.

 

Venlig hilsen

Lisbet Lærke.