Glædelig sommer allesammen!

Jeg håber I har nydt sommeren, det har jeg i hvert fald selv.

Indtil videre har vi lånt en hylde til mine produkter på stand nr. 38, Byens Bazar, Rosenkæret 43, 2860 Søborg. Overskuddet af salget går til genopbygningen af The Woven Heart Art Museum, Julehjertemuseet, der jo oprindeligt var det, der satte mig i gang som designer.

 

Lisbet Lærke.

Masser af nye mini- og miniaturedesigns på vej!

6/8 2017 Uha!

Midt mellem diverse heksepynt, koste og edderkopper, kom denne her så ud af mine hænder. En miniature tinkarruseel, skala 1:12. Lille produktion, kun 12 stk indtil videre, for jeg har ikke mere af det tin, der dur til at lave den af, og den er et stort arbejde at fremstille, tager flere dage pr stk. Men det er 12 ens karruseller, så det ER design. Én gang julepyntdesigner altid julepyntdesigner. Jeg frenstiller dem IKKE til engros salg og de sælges KUN fra min udstilling og forretning i Tivoli d. 13. okt - 5 Nov 2017 og efter først-til-mølle-principetet.  Du kan følge mit arbejde med udstillingen, dels på FB-siden "Miniatureværkstedet,- Miniatures by Lark" , eller du kan følge flowet af nyheder på min nyoprettede værkstedshjemmeside:

//www.miniaturevaerkstedet.dk/434869518

Lisbet Lærke

 

Artikel i ugebladet SØNDAG

Foto: Heidi Maximillian.

I denne uge (47/ 2016) er jeg og min  lille bitte miniature engel med i et stort interview og 3-siders artikel i ugebladt SØNDAG. 1000 tak for dét. Den lille engel, som jeg indtil videre er den eneste, der kan håndklippe, kan købes i Julehjertemuseets postordre butik / museumsbutik:

//www.julehjertemuseet.dk/142349683

Venlig hilsen

Lisbet Lærke / Lisbet Lark

Design By Lisbet Lark

"Kunst er dét, der kun fremstilles i ét eksemplar, originalen.

Design er dét, der fremstilles i flere eksemplarer. "

Citat: Lisbet Lærke, d 27. sept 2015 ved denne hjemmesides oprettelse. 

21/ 9 2015:

De fleste mennesker kender mig nok som den autodidakte billedkunstner, Lisbet Lærke, hvis kunstneriske univers, du finder på www.gallerioctopusart.dk.

Men i tidens løb har jeg også lavet en del design, og det er dét, som denne side handler om. Her vil du kunne finde alle de produkter gennem tiderne, jeg har designet, hvilken type design, forhandlerliste, links til forhandlere, hvorvidt designet stadig er i produktion eller ej, om dét, du søger er udsolgt, samt info om hvor og hvornår mine ting er med på messer, uanset om det er mig selv eller mine forhandlere, der deltager, .... - også selvfølgelig om mine allernyeste designs. Fra Juni 2016 kan du finde mine specielle designs af møbler og indretningsløsninger til små boliger på www.houzz.com . I februar 2017 var jeg i Italien for at modtage Christoffer Columbusprisen for min kunstneriske karriere indtil nu og for spray paint art / møbelkunsthåndværk, derfor har jeg i marts 2017 fået HOUZZ influencer badget.

 

Venlig hilsen

Lisbet Lærke.

 

lisbetlark i Tisvildeleje, Hovedstaden, DK på Houzz